Duyuru
Yaz Stajı BES 437-Beslenme ve Diyetetik Alanında Uygulamalar-3
4 Kasım 2019 | 10:48

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı “BES 437-Beslenme ve Diyetetik Alanında Uygulamalar-3” dersinin uygulama tarihleri belli olmuştur.

Öğrenciler; 15 Haziran-10 Temmuz 2020 veya 1 Temmuz-29 Temmuz 2020 tarihlerinde, bu dönemlerden birini seçerek uygulamalarını yapacaktır. Uygulama yerini öğrenciler kendileri belirleyecektir. Uygulama yeri seçerken tam zamanlı en az bir diyetisyenin kurumda çalışıyor olması gerekmektedir.

Uygulama yeri kararı verildikten sonra “Staj/İşyeri Eğitim Başvuru ve Kabul Formlarının” 3 nüsha halinde fotoğraflı olarak doldurulup, 30 Mart 2020 tarihine kadar bölüme teslim edilmesi gerekmektedir. Forma buradan ulaşabilirsiniz.

Uygulama yaparken “Gazi Üniversitesi Staj/İşyeri Eğitimi Yönergesi” ve “Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme ve Diyetetik Alanında Uygulamalar I-V Dersleri Klinik, Saha, Toplu Beslenme Sistemleri Eğitimi Uygulama Usul ve Esasları”na uyulması gerekmektedir.

Staj Formu İçin Tıklayınız.