☰
Gazi Üniversitesi
Aday Öğrenci
Mezunlar
Engelsiz Gazi
Dil Seçiniz EN
EN
×
https://avesis.gazi.edu.tr/
https://gazi.edu.tr
Ana Menü
×
gazi.edu.tr
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
Anasayfa
Bölümümüz
Misyon - Vizyon
Tarihçe
Tanıtım
Yönetim
Kurullar-Komisyonlar-Çalışma Grupları
Organizasyon Şeması
Akademik Birimler
Birimler/Merkezler
Laboratuvarlar
Araştırma Alanları
Stratejik Plan & Raporlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Lisans
Bilgi Paketi
Çift Anadal-Yandal
Yatay Geçiş
Değişim Programları
Staj/Uygulama
Akademik Takvim
Ders Programları
Sınav Programları
Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Danışma ve Burs Hizmetleri
Yönetmelikler/Yönergeler/Usul ve Esaslar
Lisansüstü
Yüksek Lisans
Doktora
Başvuru Kriterleri
Kalite
Akreditasyon
Kalite Alt Çalışma Grubu
Projeler
Yayınlar
Paydaş İşbirlikleri (Ulusal/Uluslararası)
Belge ve Formlar
İç Değerlendirme Raporları
İletişim
Gazi E-Mail
Haberler
×
25 Haziran 2021 |
13:28
Antioksidan Besinler ve Sağlık Üzerine Etkileri
10 Haziran 2021 |
13:27
Bireyselleştirilmiş Beslenme: Olası Faydaları ve Bazı Endişeler
9 Haziran 2021 |
13:24
Her Yönüyle Fenilketonüride Tıbbi Beslenme Tedavisi
4 Haziran 2021 |
13:23
Kariyer ve Girişimcilik Günleri-2021
28 Mayıs 2021 |
13:21
Beslenme ve Diyetetik Alanında 25 Yıl
28 Mayıs 2021 |
14:40
Takım Diyetisyenliği
Önceki
10
11
12
Sonraki
Haberler
Duyurular
Etkinlikler
Gazi E-Mail
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.
Birim yada Bölüm Seçiniz.
Konu
Memnuniyet
Şikayet
Öneri
Gönder