Antioksidan Besinler ve Sağlık Üzerine Etkileri
Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Topluluğu tarafından 25.06.2021 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte Prof. Dr. A. Gülçin SAĞDIÇOĞLU CELEP ‘Antioksidan Besinler ve Sağlık Üzerine Etkileri’ isimli konuyu anlatmıştır.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Oryantasyon Toplantısı
Standart Gramaj ve Enerji ve Besin Ögeleri Hesaplama Çalıştayı
6 Haziran Türkiye Diyetisyenler Günü Coşkuyla Kutlanmıştır
Bölümümüz Lisans Diploması TYÇ Kapsamında Uluslararası Tanınırlık Kazandı
Ağırlık Denetiminde Popüler Diyetler ve Mikrobiyataya Etkileri
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.