Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda, toplu yemek üretimi yapan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlükleri’nde görev yapan aşçılara yönelik “Gıda Güvenliği, Pişirme Teknikleri ve Toplu Yemek Üretimi” konularında yüz yüze düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Programında Toplu Beslenme Sistemleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saniye BİLİCİ, Dr. Öğretim Görevlisi Büşra AYHAN ve Dr. Araştırma Görevlisi Semra NAVRUZ VARLI eğitici olarak yer almıştır.
Eğitim Konuları
Ev Dışı Tüketim Toplu Beslenme Hizmetleri: Prof. Dr. Saniye BİLİCİ
Ekip Çalışması: Prof. Dr. Saniye BİLİCİ
13 Haziran 2022 Saat: 09:00-17:30 Yer: Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu
Hammadde Kalite Kriterleri: Dr. Öğretim Görevlisi Büşra AYHAN
Besin Depolama: Dr. Öğretim Görevlisi Büşra AYHAN
14 Haziran 2022 Saat: 09:00-16:45 Yer: Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu
Gıda Güvenliği Önlemleri: Dr. Araştırma Görevlisi Semra NAVRUZ VARLI
15 Haziran 2022 Saat: 09:00-16:45 Yer: Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu
T.C. MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi Twitter hesabından yayınlanan haber linki:
https://twitter.com/meb_dhgm/status/1536275692484276225?t=uzDJF9GWcI4GMITCV_65hw&s=08
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Oryantasyon Toplantısı
Standart Gramaj ve Enerji ve Besin Ögeleri Hesaplama Çalıştayı
6 Haziran Türkiye Diyetisyenler Günü Coşkuyla Kutlanmıştır
Bölümümüz Lisans Diploması TYÇ Kapsamında Uluslararası Tanınırlık Kazandı
Ağırlık Denetiminde Popüler Diyetler ve Mikrobiyataya Etkileri
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.