Gıda Güvenliği, Pişirme Teknikleri ve Toplu Yemek Üretimi Konulu Hizmet İçi Eğitim Toplantısı
21 Haziran 2022 | 14:05

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda, toplu yemek üretimi yapan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlükleri’nde görev yapan aşçılara yönelik “Gıda Güvenliği, Pişirme Teknikleri ve Toplu Yemek Üretimi” konularında yüz yüze düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Programında Toplu Beslenme Sistemleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saniye BİLİCİ, Dr. Öğretim Görevlisi Büşra AYHAN ve Dr. Araştırma Görevlisi Semra NAVRUZ VARLI eğitici olarak yer almıştır.

Eğitim Konuları 

  1. Yaşam Döngüsünde Sağlıklı Beslenme: Prof. Dr. Saniye BİLİCİ

Ev Dışı Tüketim Toplu Beslenme Hizmetleri: Prof. Dr. Saniye BİLİCİ

Ekip Çalışması: Prof. Dr. Saniye BİLİCİ

13 Haziran 2022 Saat: 09:00-17:30 Yer: Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

  1. Menü Çeşitleri ve Uygulama Örnekleri: Dr. Araştırma Görevlisi Semra NAVRUZ VARLI

Hammadde Kalite Kriterleri: Dr. Öğretim Görevlisi Büşra AYHAN

Besin Depolama: Dr. Öğretim Görevlisi Büşra AYHAN

14 Haziran 2022 Saat: 09:00-16:45 Yer: Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

  1. Hijyen Kavramları: Dr. Öğretim Görevlisi Büşra AYHAN

Gıda Güvenliği Önlemleri: Dr. Araştırma Görevlisi Semra NAVRUZ VARLI

15 Haziran 2022 Saat: 09:00-16:45 Yer: Ankara Başkent Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

 

 

T.C. MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi Twitter hesabından yayınlanan haber linki:

https://twitter.com/meb_dhgm/status/1536275692484276225?t=uzDJF9GWcI4GMITCV_65hw&s=08

 

Gıda Güvenliği, Pişirme Teknikleri ve Toplu Yemek Üretimi1-1

Gıda Güvenliği, Pişirme Teknikleri ve Toplu Yemek Üretimi2-1

Gıda Güvenliği, Pişirme Teknikleri ve Toplu Yemek Üretimi3-1

Gıda Güvenliği, Pişirme Teknikleri ve Toplu Yemek Üretimi4-1

background image