Mezuniyet Töreni
20 Haziran 2023 | 15:25

Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 13.06.2023 tarihinde Gazi Konser Salonu’nda düzenlenen törende gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, piyano resitaliyle devam etmiştir. Dinletinin ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gamze Akbulut’un açılış konuşmalarına geçilmiştir.

Mezuniyet Töreni 7-1

Açılış konuşmalarının ardından, bölümümüz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarından olan acı kaybımız Dyt. Haydar Teber’i anma programı gerçekleştirilmiş ve çok kıymetli ailesi mezuniyet törenine davet edilmiştir.

Mezuniyet Töreni 2-1

Törene 10.yıl mezunlarımızdan Dyt. Aslı Gizem Çapar, Dyt. Meryem İtek Altunay, Dyt. Sebahat Şeyma Örencik, Dyt. Aylin Bayındır Gümüş, Dyt. Aslı Yağmur Kulak, Dyt. Şükran İpek Yabuz, Dyt. Neşe Alıç, Dyt. Elif Feyza Yay’ın plaketlerinin takdim edilmesiyle devam edilmiştir.

Mezuniyet Töreni 6-1

Törene bölümümüz öğrencilerinden Dyt, Gözde Alkan, Dyt. Tuana Simay Yücel, Dyt. Sayit Derin ve Dyt. Tuğçe Topçu’nun hazırlamış olduğu müzik dinletisi ile devam edilmiştir.

Mezuniyet Töreni 10-1     Mezuniyet Töreni 9-1

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda  Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Makbule Gezmen Karadağ ve Dekan yardımcısı ve aynı zamanda Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Duygu Ağagündüz dereceye giren öğrencilere plaketlerini ve mezuniyet rozetlerini takdim etmiştir. Beslenme ve Diyetetik Bölüm mezunları adına Bölüm Birincisi Dyt. Elif Akdeniz mezunlar adına bir konuşma yapmıştır.

Mezuniyet Töreni 13-1

Mezuniyet töreni 2022-2023 akademik yılı Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam etmiştir. Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feride Ayyıldız’ın mezun öğrencilere meslek andını okutması ve püskül değiştirme ile tören sona ermiştir.

Mezuniyet Töreni 12-1

 

 

 

background image