Mezuniyet Töreni
7 Temmuz 2024 | 21:36

Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 27.06.2024 tarihinde Hacı Bayram Veli Üniversitesi Itri Konferans Salonu'nda düzenlenen törende gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Saniye Bilici ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan'ın açılış konuşmaları ile devam etmiştir.

mezuniyet-2

mezuniyet-3

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda  Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Makbule Gezmen Karadağ ve Dekan yardımcısı ve aynı zamanda Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Duygu Ağagündüz ve Beslenme ve Diyetetik bölüm başkanı Prof. Dr. Saniye Bilici dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etmiştir. Beslenme ve Diyetetik Bölüm mezunları adına Bölüm Birincisi Dyt. Ayşenur Yılmaz ve Bölüm Birincisi Betül Beyza Demir mezunlar adına konuşma yapmıştır.

mezuniyet-1

mezuniyet-1

Mezuniyet töreni 2023-2024 akademik yılı Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam etmiştir. Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emine Yassıbaş’ın mezun öğrencilere meslek andını okutması ve püskül değiştirme ile tören sona ermiştir.

mezuniyet-4

 

background image