8-9 Temmuz 2024 tarihlerinde T.C Sağlık Bakanlığı Ulusal Menü Planlama Rehberi için yapılan “Standart Gramaj ve Enerji ve Besin Ögeleri Hesaplama Çalıştayı" Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü yerleşkesinde yapılmıştır. Çalıştaya Rehber editörlerinden Prof. Dr. Saniye Bilici ve Araştırma Görevlileri Meryem Saban Güler, Nazlıcan Erdoğan Gövez ve Şerife Akpınar katılım sağlamıştır.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Oryantasyon Toplantısı
Standart Gramaj ve Enerji ve Besin Ögeleri Hesaplama Çalıştayı
6 Haziran Türkiye Diyetisyenler Günü Coşkuyla Kutlanmıştır
Bölümümüz Lisans Diploması TYÇ Kapsamında Uluslararası Tanınırlık Kazandı
Ağırlık Denetiminde Popüler Diyetler ve Mikrobiyataya Etkileri
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.