Sağlık Bilimlerinde Beslenme ve Gıda Zirvesinin ana temasını son on yılda hayatımızdaki yeri hızla artan, toplum sağlığını farklı yönleriyle etkileyen ev dışı tüketim bir başka deyişle toplu beslenme hizmetleri oluşturmuştur. Zirve kapsamında; İnsan Kaynakları Yönetimi, Hammadde ve Hizmet Tedarikinde Güncel Konular, Hasta Memnuniyetinin Arttırılmasında İnovasyon Çalışmaları, Gıda Güvenliği, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uygulamaları gibi konular uzmanları tarafından ele alınarak tartışıldı. Toplu beslenme hizmetlerinde kaliteyi yakalama çabasında olan beslenme ve gıda ile ilgili paydaşlarımızla bir araya geldiğimiz toplantımızda, güncel konular bilimsel veriler, bilgi ve deneyimler ışığında paylaşılmıştır.
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.