Bölümümüz kalite komisyonu; liderlik, kalite ve yönetim; eğitim ve öğretim; araştırma ve geliştirme ve toplumsal katkı alanlarının tümünde tanımlı kurumsal politikaların birbirleri ile olan ilişkilerini kurmayı hedeflemiştir. Bununla birlikte, sonuçların izlenmesi ve paydaşlarla birlikte değerlendirilerek önlemler alınması, kalite süreçlerinin önemli adımlarından biridir. Bu kapsamda kalite ekibimiz, değerlendirme ve geliştirme raporları ve stratejik planların hazırlanmasında görevlidir.
Birim iç değerlendirme raporu (BİDR)’nin hazırlık aşamasında her yıl Kasım ayında kalite ekibimiz toplanmakta ve YÖKAK Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) kılavuzundaki ölçütlere göre ekip içinde görev dağılımı yapılmaktadır. Ölçütler kapsamında gerekli veriler toplanıp derlenerek kalite sorumlularına ve ardından bölüm başkanlarına iletilmektedir. Bir sonraki yıl Ocak ayı içinde BİDR hazırlanarak önce bölüm başkanlığına, ardından fakülte sorumlularına iletilerek fakülte BİDR hazırlama sürecine dahil olunmaktadır.
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Kalite Koordinatörlüğü Ekibi:
Prof. Dr. Makbule GEZMEN KARADAĞ
Prof. Dr. Hilal YILDIRAN
Doç. Dr. Feride AYYILDIZ
Arş. Gör. Dr. Nazlıcan ERDOĞAN GÖVEZ
Arş. Gör. Ayşe Derya BAYAZIT
Arş. Gör. Şerife AKPINAR
Öğrenci temsilciliği
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.